Naujienos ankstesnės nei 2011-09-01 13 val.
Šis saldžiarūgštis padažas labai tinka prie įvairios mėsos arba mėsai marinuoti.

Saldžiarūgštis geltonųjų slyvelių padažas žiemai

Kepta antis gal ir nekasdienis patiekalas, tačiau šis patiekalas nereikalauja ypatingų įgūdžių.

Obuoliais ir slyvomis įdaryta antis

Jei pabodo iš vienos rūšies vaisių spaudžiamos sultys, išbandykite sulčių kokteilius.

Sultys – vitaminų ir energijos užtaisas

Kai slyvienė ims tirštėti, kruopščiai ją maišykite, kad nepradėtų svilti.

Slyvienė su prieskoniais

Uogienė

Verdame slyvų uogienę

Apkepas

Apkepas su vištiena ir šviežiomis slyvomis

Lengvi ir skanūs pyragėliai

Kepiniai su slyvomis