Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-06-21 11 val.
Alaus someljė Vidmantas Čičelis

Vaisiai, uogos ir daržovės alaus gamyboje: nuo vyšnių iki pomidorų ar burokėlių

Vidmantas Čičelis

„Vilkmergės“ alaus someljė Vidmantas Čičelis – apie alaus tendencijas pasaulyje: kas jas diktuoja?

„Vilkmergės nealkoholinis“ alus

Nuo salyklo iki vaišių stalo: protėvių išsaugotos alaus gamybos tradicijos ir taisyklės

Martynas Pravilonis

Lietuvis M.Pravilonis – pasaulio someljė elite: kasdien dirba su vynu, bet parduotuvėse traukia asmens dokumentą

Alus

Someljė – apie alaus pateikimo etiketą: ką lemia taurės forma ar mandagu gerti iš butelio?

Ričardas Barakūnas

Someljė Ričardas Barakūnas: „Laikui bėgant galime išmokti mėgti tam tikrus skonius“

Alaus someljė Vidmantas Čičelis

„Pando Wear“ kartu su „Vilkmergės Someljė Akademija“ pristato naują drabužių kolekciją