Naujienos ankstesnės nei 2023-02-13 21 val.
Narimantas Miežys

Geriausio Baltijos someljė titulas – lietuviui Narimantui Miežiui

Vyno restoranas „Somm“

30 geriausių restoranų. 11 vieta: vyno baro marškinėlius išaugęs „Somm“, kuriame pasitinka tituluoti someljė

Alaus someljė Vidmantas Čičelis

Vaisiai, uogos ir daržovės alaus gamyboje: nuo vyšnių iki pomidorų ar burokėlių

Vidmantas Čičelis

„Vilkmergės“ alaus someljė Vidmantas Čičelis – apie alaus tendencijas pasaulyje: kas jas diktuoja?

„Vilkmergės nealkoholinis“ alus

Nuo salyklo iki vaišių stalo: protėvių išsaugotos alaus gamybos tradicijos ir taisyklės

Martynas Pravilonis

Lietuvis M.Pravilonis – pasaulio someljė elite: kasdien dirba su vynu, bet parduotuvėse traukia asmens dokumentą

Alus

Someljė – apie alaus pateikimo etiketą: ką lemia taurės forma ar mandagu gerti iš butelio?