Sriuba

Visos temos
Sriuba Recepto autoriaus nuotr./Balta žuvienė su pievagrybiais ir šafranu

Sriuba – skystas patiekalas, ruošiamas šiltas arba šaltas.

 

„Maltiečių sriuba” Katedros aikštėjė

„Maltiečių sriuba”: apsukęs Lietuvą ir palietęs tūkstančius jautrių širdžių akcijos renginių žygis baigėsi Vilniuje

Lašišos sriuba

Netikėti, bet tobuli skoniai: lašišos ir porų sriuba su lydytu sūriu

Vištienos sriuba „Tom Kha Gai“

Vištienos sriuba „Tom Kha Gai“ – egzotiškas nuotykis

Perlinių kruopų sriuba su džiovintais baravykais

Vaidos perlinių kruopų ir džiovintų baravykų sriuba: sušildys ir pamaitins

Viską keičiantys „burtai“ – tinkamai parinkti prieskoniai

Šie prieskoniai žiemą daro stebuklus – ar jau turite juos savo virtuvėje?

Aitriųjų paprikų sriuba

Šildančių sriubų penketukas: kurią gaminsite šiandien?

Aitriųjų paprikų sriuba

Aitrioji sriuba – pakutens ištroškusius skonio

Trinta moliūgienė su imbierais

Trinta moliūgienė su imbieru: pikantiškas prisilietimas