Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sriuba

Visos temos
Sriuba Recepto autoriaus nuotr./Balta žuvienė su pievagrybiais ir šafranu

Sriuba – skystas patiekalas, ruošiamas šiltas arba šaltas.

 

Aitriųjų paprikų sriuba

Aitrioji sriuba – pakutens ištroškusius skonio

Trinta moliūgienė su imbierais

Trinta moliūgienė su imbieru: pikantiškas prisilietimas

Žali ukrainietiški barščiai

Odetos žali barščiai: skanaukit!

Sriuba su vermišeliais

Odetos sriuba: greitai pagaminama ir su žiupsneliu egzotikos

„Maltiečių sriuba“

Prasideda „Maltiečių sriuba“: tai galimybė pasirūpinti seneliais, kiekvieną jų likusią dieną padaryti šviesesnę

Trinta žirnelių sriuba

Sušilkime: trinta žirnių ir moliūgų sriuba su špinatais

Burokėlių ir moliūgų sriuba

Trinta moliūgų ir burokėlių sriuba

Kotryna Starkienė, porų sriuba

Lyg iš prancūzų restorano, bet pasigaminti gali visi: K.Starkienė dalijasi netikėtu sriubos receptu

Bulvių, morkų ir grybų sriuba

Pagiriamasis žodis grybams: Vytaras Radzevičius kviečia išmėginti rudenišką sriubą