VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+2°
Kaunas
+3°
Klaipėda
+5°
Šiauliai
+2°
Panevėžys
+2°
Alytus
+2°
Mažeikiai
+3°
Utena
+2°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Sriuba
Visos temos
Recepto autoriaus nuotr./Balta žuvienė su pievagrybiais ir šafranu
Sriuba
– skystas patiekalas, ruošiamas šiltas arba šaltas.
„Maltiečių sriuba”: apsukęs Lietuvą ir palietęs tūkstančius jautrių širdžių akcijos renginių žygis baigėsi Vilniuje
Išsaugota
7
„Maltiečių sriuba” Katedros aikštėjė
Išsaugota
Netikėti, bet tobuli skoniai: lašišos ir porų sriuba su lydytu sūriu
Prenumeratoriams
Išsaugota
Vištienos sriuba „Tom Kha Gai“ – egzotiškas nuotykis
Prenumeratoriams
Išsaugota
Vaidos perlinių kruopų ir džiovintų baravykų sriuba: sušildys ir pamaitins
Išsaugota
Šie prieskoniai žiemą daro stebuklus – ar jau turite juos savo virtuvėje?
Išsaugota
Šildančių sriubų penketukas: kurią gaminsite šiandien?
Prenumeratoriams
Išsaugota
Aitrioji sriuba – pakutens ištroškusius skonio
Prenumeratoriams
Išsaugota
Trinta moliūgienė su imbieru: pikantiškas prisilietimas
Prenumeratoriams
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius