Stalo vynas

Visos temos

Stalo vynas – žemiausia vyno klasifikacijos kategorija. Europos Sąjungos šalyse stalo vynu vadinamas vynas, kuriam nesuteikta jokia apeliacija ar kokia kita platesnė regioninė nuoroda. JAV teisės aktai stalo vynu vadina bet kokį nespirituotą ir neputojantį vynuogių vyną.

Parduotuvė

Vyno gamyba pasaulyje 2018-aisiais pagerino 15-os metų rekordą

Sūrių ir vynų degustacija tamsoje

Degustacijos tamsoje skatina valgyti ne akimis

Tomas Juknevičius

Tomas Juknevičius: Lietuviai sunkiai atplėšia akis nuo apatinės alkoholio lentynos  

Juozas Vilkenis

Lietuviško vyno gamintojas Juozas Vilkenis: „Vyną galima pagaminti net iš bulvės“

2016 metais ispaniškas vynas užtvindė greitkelį Prancūzijoje

Vyno karas Prancūzijoje: vyndariai gatves užliejo raudonu vynu, naikino verslininkų biurus

Virtuvės šefas Martynas Praškevičius

Martynas Praškevičius: „Natūralumas šiandien madingas ir virtuvėje, ir vyno ūkiuose“

Raudonas vynas

Mindaugas Jurkynas: Naujas sezonas ir tuzinas naujų gerų vynų

Vyno taurės

Mindaugas Jurkynas: Vynų atradimai prieš šv. Velykas