„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Sūdymas

Visos temos
Sūdymas Fotolia nuotr./Druska

Sūdymas – objekto paveikimas druska (paprastai – valgomąja) ar sūriais tirpalais (sūrymais), viena iš technologinių maisto gamybos bei amatų ir pramonės procedūrų. Dažniausiai naudojama kaip maisto ar organinių medžiagų konservavimo būdas.

sipausa_20061795

Valgomi sakurų žiedai Japonijoje — tikras pavasario skonis

Sūdyti baravykai

Grybų sūdymas. Išbandykite karštąjį ir šaltąjį būdą

Druska

Kaip tinkamai sūdyti maistą

Jūros žuvį žalią galima valgyti, jei ji iškart buvo sušaldyta į kaulą

Kaip žuvį tinkamai sūdyti, kepti ir virti?

Grybai

Kaip doroti grybus ir pasiruošti atsargų žiemai