Sultys

Visos temos
Sultys Vaisių sultys

Sultys – nealkoholinis gėrimas, iš augalų vaisių, kartais šakniavaisių (pvz., morkų sultys) ar lapkočių (pvz., rabarbarų sultys), išspaudžiamas skystis.

Sultys gaminamos iš prinokusių vaisių, uogų, daržovių, jas spaudžiant ar ekstrahuojant.

Moteris geria sultis.
Reklama

Roges ruošk vasarą: kaip paruošti imuninę sistemą prieš šaltąjį sezoną, kad netektų nuolat sirgti?

Daržovės

16 populiarių mitų apie sveiką mitybą: ar ir jūs jais tikite?

Ryžiai su kiauliena

Svajojate apie restoraninį meniu? Pakvieskite saldžiarūgštę kiaulieną į svečius

Obuolių sultys kovoja su peršalimu

Sulčių spaudyklos kainų šiemet nedidina, daugelis dirba ne visu pajėgumu

AFP-Scanpix nuotr.

Apelsinų sulčių kainos JAV dėl audrų ir vaismedžių ligų pasiekė rekordą

Vaikų šventės neįsivaizduojamos be sulčių
Reklama

Gydytoja dietologė ramina tėvus: sultis vaikams galima gerti, tik svarbi viena taisyklė

Ant grilio kepta kiauliena

Nuogąstaujat, kad grilinama mėsa bus sausa? Šis nebrangus produktas padės to išvengt

Moteris geria vandenį

Ką reikia žinoti apie skysčius, kai lauke karšta: kiek išgerti, ko vengti?

Mindaugas Rutalė ir asociatyvi nuotr.

Specialistas: kodėl sportuojant verta gerti marinuotų agurkų sultis ir kokius saldumynus rinktis