„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2021-06-20 13 val.
Ryžiai

Ryžių rūšių gidas: kaip teisingai išrinkti, virti ir ką skanaus gaminti?

Agnė Kulitaitė

Keliauju po pasaulį su „Wolt“: nuo tikros neapolietiškos picos iki skaniausių „bao“!

Wolt

Žymiausi japoniškos virtuvės patiekalai

Sušiai

COVID-19 susirgęs pakruojiškis nuteistas, nes neatsispyrė pagundoms: „Pamačiau, kad sušiams yra akcija“

Lašiša su  „Teriyaki“ padažu

Patarimai gaminantiems patiekalus iš Tolimųjų Rytų ir ypatingo padažo receptas

Amerikietiški sušiai

Papasakojo, kuo skiriasi japoniški ir amerikietiški sušiai

Maistas Palangoje

Maisto Palangoje tendencijos: šaltibarščiai – net seniau jų vengusio restorano meniu, su cepelinais konkuruoja sušiai

Sušiai

Kodėl japonai tiki, kad sušius geriau gamina vyrai

Egidijus Staniulis ir verslo savininkės Sandra Bučinskienė ir Evelina Cicėnienė

Žygdarbiu išgarsėjęs kaunietis ėmėsi kurti išskirtinių sušių užkandinės meniu