Naujienos ankstesnės nei 2017-03-11 15 val.
Julija Steponavičiūtė ir jos ruoštos salotos

Julijos receptas: azijietiškos ryžių makaronų salotos

Džiovintų vaisių rutuliukai

Kai trūksta energijos: jėgų suteikiantys maistingi rutuliukai

Veganiškas pyragas

Veganizmo banga: kiek jai pasiduoda lietuviai ir kokių mato privalumų?

Maisto produtai

Pusei lietuvių ekologiškas maistas – tas, kurį darže užaugino giminaičiai, pažįstami ar ūkininkai

Robertas Kalinkinas, Dovilė Filmanavičiūtė, Alfas Ivanauskas, Agnė Grigaliūnienė

Naujos Alfo Ivanausko knygos pristatyme garsūs svečiai atviravo apie savo įpročius virtuvėje

Ugnė Bubnaitytė knygos pristatyme

Originalių desertų knygą išleidusi U.Būbnaitytė – apie Londono ritmą, fitnesą ir sveikos mitybos bumą

Burokėlių užkandis su wasabi ledais

Augalinių patiekalų restorane – mėsos pakaitalai, kurių daugelis visavalgių nė negirdėjo

Keptos daržovės

Pietų dėžutė: keptų šakninių daržovių salotos su saulėgrąžomis

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Lietuva – dietos maniakų, šarlatanų ir diletantų karalystė