Naujienos ankstesnės nei 2017-06-13 17 val.
Tinklaraštininkė ir jos ruošta granola

Fillthelife receptas: apelsininė granola su medumi

Lektorė Gita Ramana

Gita Ramana apie intuityvią mitybą: „Kodėl mes valgome tai, kas mums kenkia?“

Moteris valgo veganišką burgerį

Vilniuje – augalinio maisto festivalis „Vegfest LT“: laukia mugė, degustacijos, paskaitos

Simona Burbaitė

Moters pirkinius parduotuvėje išvydusi Simona Burbaitė nustėro: „Mamos, nenuodykite savo vaikų!“

 „Mes tikim – tu gali!“

Gydytoja dietologė E. Gavelienė: baimė valgyti – didelė klaida

Solveigos Mykolaitytės skanėstai Balyje

Solveiga Mykolaitytė ir Balyje tariasi su treneriu, ką valgyti: „Dar trūksta žinių apie maistą“

Tinklaraštininkė ir jos ruoštas kokteilis dubenėlyje

Fillthelife receptas: burokėlio ir banano kokteilis dubenėlyje

Smidrų salotų ingredientai

Traškios smidrų salotos su riešutais ir džiovintais pomidorais

Tinklaraštininkė ir jos ruoštas pusryčių kokteilis

Fillthelife receptai: 3 trinti pusryčių kokteiliai su rabarbarais