Naujienos ankstesnės nei 2018-02-01 9 val.
Jautienos kepsnys su rozmarinais.

Kas nutinka mūsų organizmui, kai liaujamės valgę raudoną mėsą

Įvairių rūšių miltai

Retesnių miltų gidas: populiarėja speltų, nustebins žirnių, džiūvėsėlius pakeis migdolų miltai

Makaronai su vištienos, ančiuvių ir apelsinų padažu

Nekasdieniškai, bet greitai: makaronai su vištienos, ančiuvių ir apelsinų padažu

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei vaizdai iš sūrinės

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Mokomės suprasti buivolių pieno mocarelą

Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: porų ir lapinių kopūstų sriuba

Pastovus persivalgymas

8 priežastys, kodėl pavalgę vis tiek jaučiate alkį

Varškė

Iškrovos dienos: kodėl verta išmėginti varškę?

Saldžiosios bulvės

4 priežastys, dėl kurių žiemą sunkiau atsikratyti antsvorio. Ką turite daryti kitaip?

Lieknėjimas

Ką būtina žinoti, kad noras sulieknėti nevirstų sveikatos sutrikimais?