Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-12-10 12 val.
Kepta antis

Ekspertė pataria, kaip šventėms išsirinkti antį. Receptai kepsiantiems visą paukštį ar jo dalį

Nesaldūs pyragėliai

Nesaldūs pyragėliai – ir kasdienai, ir artėjančių švenčių stalui

Sumuštinukai su rūkyta antiena ir svogūnų džemu

„Itsmevelina“ receptas: šventiniai sumuštinukai su rūkyta antiena ir svogūnų džemu

Kalėdomis kvepiantis pirmasis Aurėjos medaus tortas

Kalėdomis kvepiantis pirmasis Aurėjos medaus tortas

Veganiški kalėdiniai skanėstai

auGalingas iššūkis: nesaldus kalėdinis vainikas ir kepinti migdolai su sezamais

Šventiniai skanėstai

Gurmaniškų produktų pardavėjai nesiskundžia: ką išleistų restoranuose, lietuviai skirs skanėstams

Burnoje tirpstantys sviestiniai „Saulėtos virtuvės“ sausainiai

Burnoje tirpstantys sviestiniai „Saulėtos virtuvės“ sausainiai

Kalėdiniai meduoliniai sausainiai

„Gal ką skanaus“ receptas: kalėdiniai meduoliniai sausainiai

Pikantiškas paštetas

Šventiniam stalui – gardus paštetas: ruošiame iš mėsos, grybų, žuvies