Sviestas

Visos temos
Sviestas Sviestas

Sviestas – pieno riebalai, gaunami išsukant grietinę arba grietinėlę ir atskiriant pasukas. Pagal savo pagrindinę žaliavą sviestas gali būti keturių rūšių: iš grietinėlės, grietinės, šviežio pieno ir išrūgų.

Išpardavimas prekybos centre

Brangsta maisto produktai, be kurių dalis neįsivaizduoja nė dienos: įspėja, kad tai – dar ne pabaiga

Buffalo kalafijoro kasneliai

Maisto blogerė: ar jau mėginote pasigaminti traškių sparnelių iš žiedinio kopūsto

Nuo šių metų pradžios Rusijoje sviesto kaina šoktelėjo beveik 25 proc., todėl šalies prekybos centruose padaugėjo vagysčių.

Šios prekės Rusijoje kainos šoktelėjo į viršų: nuo vagių tenka net rakinti

Obuolių pyragas

Skaniausias obuolių pyragas pasaulyje – ir labai nebrangus: ragaukit!

Olandiškas pyragas su sviestu – „Boterkoek“

Desertų siela – sviestas: 3 būdai jį panaudoti gaminant skanėstus

Lydytas sviestas

Kaip pasigaminti lydytą sviestą namuose: paprasta ir daug pigiau

Įdarytos bulvės

Jaukiai ir sočiai vakarienei – įdarytos bulvės

Sviestas

Kelios nieko nekainuojančios gudrybės su sviestu: kaip jį greičiau suminkštinti?

Obuolių sviestas

Obuolių sviestas – neįprastas panaudojimo būdas ir naujos idėjos receptams