„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Svogūnai

Visos temos
Svogūnai Svogūnai

Svogūnai – daržovė. Kulinarijoje svogūnas naudojamas virtas, keptas, troškintas, ruošiant įvairius patiekalus, kaip prieskoninė daržovė, rečiau kaip viena pagrindinių patiekalo dalių.

Vištienos rutuliukai

Vištienos rutuliukai sūrio ir česnako padaže

Kepenėlių ir bulvių salotos

Senas geras močiutės receptas: sočios kepenėlių salotos

Cukinijų laiveliai

Įdaryti cukinijų laiveliai – keliaukite į skonių jūrą

Marinuoti svogūnai

Marinuoti Renatos svogūnai – ir prie šašlykų, ir prie silkutės

Makaronų salotos

Makaronų salotos su vištiena

Prieskoniai

Kaip vaistažolės ir prieskoniai veikia mūsų žarnyną?

Arbūzų ir pomidorų salotos

Gaivu ir netikėtai skanu: Ramintos pomidorų ir arbūzo salotos su mėta

Bulvių ir sūrio užkepėlė

Savaitgalio pietų šedevras: bulvių ir sūrio užkepėlė

Makaronai su mėsa

Paprasta ir genialu: makaronų ir maltos mėsos sąjunga – palepinkite gomurį