Svogūnai

Visos temos
Svogūnai Svogūnai

Svogūnai – daržovė. Kulinarijoje svogūnas naudojamas virtas, keptas, troškintas, ruošiant įvairius patiekalus, kaip prieskoninė daržovė, rečiau kaip viena pagrindinių patiekalo dalių.

Odetos silkė su porais ir žirneliais

Odetos silkė su porais ir žirneliais: imkite ir gaminkite

Lašišos pyragas

Kvepia šventėmis: žuvies pyragas su egzotiškomis natomis

Karamelizuoti svogūnai

Balzaminiame acte karamelizuoti svogūnai – pagardas, kuris niekada neatsibos

Vištienos rutuliukai

Vištienos rutuliukai sūrio ir česnako padaže

Kepenėlių ir bulvių salotos

Senas geras močiutės receptas: sočios kepenėlių salotos

Cukinijų laiveliai

Įdaryti cukinijų laiveliai – keliaukite į skonių jūrą

Marinuoti svogūnai

Marinuoti Renatos svogūnai – ir prie šašlykų, ir prie silkutės

Makaronų salotos

Makaronų salotos su vištiena

Prieskoniai

Kaip vaistažolės ir prieskoniai veikia mūsų žarnyną?