Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-09-10 19 val.
Ernestas Viršilas

Žinomi šefai papasakojo, ką tenka aukoti, norint tapti restorano virtuvės „dirigentu“

Restoranas „Sweet Root“

30 geriausių restoranų Lietuvoje: 7 vieta – metų laikų įkvėpta vietinė „Sweet Root“ virtuvė

Renginio akimirka

Vyno deriniai su lietuviškais augalais ir muzika „Vyno dienose“

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Aukštoji lietuviška virtuvė. Pagal Donelaitį

Kopūstai ir ėriuko karka

Be krevečių, avokadų ir pipirų: saldi naujosios lietuviškos virtuvės šaknis

Pora restorane

Tarp septynių geriausių Rytų Europos restoranų – ir Užupyje esantis „Sweet Root“