Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Teroras Mančesteryje

Visos temos
Teroras Mančesteryje Ariana Grande / „Scanpix“ nuotr.

2017 m. gegužės 22 d. Mančesteryje vykęs amerikiečių dainininkės Arianos Grande koncertas baigėsi tragedija - minioje susisprogdino savižudis Islamo valstybės kovotojas. Per teroro išpuolį žuvo 22 žmonės, 119 buvo sužeisti. 

Per 22-ejų Salmano Abedi surengtą išpuolį dainininkė ir jos komanda nenukentėjo. Bent jau ne fiziškai. „Esu sukrėsta. Iki pat širdies gelmių. Trūksta žodžių“, – po tragedijos tviteryje rašė Ariana Grande.

Po savaitės Ariana Grande grįžo į Mančesterį ir surengė koncertą teroro aukoms paremti. Prie paramos koncerto prisijungė tokios žvaigždės kaip Miley Cyrus, Robbie Williamsas, Justinas Bieberis, Katy Perry, „Coldplay“, Pharrellas Williamsas, „Black Eyed Peas“, „Take That“, „Little Mix“, Niallas Horanas, Liamas Gallagheris ir daug kitų atlikėjų bei grupių. Jie visi atliko geriausius muzikos hitus.

Be to, Ariana Grande pasisiūlė apmokėti nukentėjusiųjų gydymo išlaidas, sumokėti už žuvusiųjų laidotuves. O grįžusi į Mančesterį Ariana Grande aplankė ligoninėje gulinčius nukentėjusiuosius, susitiko su per teroro ataką žuvusios Olivios mama.

„Prieš kelias dienas susitikau su Olivios mamyte. Ją išvydusi pradėjau verkti ir stipriai ją apkabinau. Ji man pasakė: „Liaukis verkusi, nes Olivia nenorėtų, kad tu verktum.“ Tuomet ji pasakė, kad Olivia norėtų išgirsti geriausius hitus. Mes buvome suplanavę visai kitokį šou, vakar repetavome ir viską pakeitėme“, – virpančiu balsu kalbėjo Ariana Grande.