„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Tikrasis kardamonas

Visos temos
Tikrasis kardamonas Asmeninio archyvo nuotr./Kardamonas

Tikrasis kardamonas – imbierinių šeimos prieskoninis augalas; vienintelė rūšis kardamono gentyje. Saldus, aromatingas, maloniai primenantis sakus. Europoje kardamonas tradiciškai naudojamas sausainiams ir meduoliams gardinti. Skandinavai gardina juo saldžius mielinius kepinius, paštetus bei dešras.

Afrodiziakai

Kaip išlaikyti seksualinį potraukį? Padėti gali ir imbieras bei pipirai

Vilniaus restorano „Gan bei city“ patiekale klientė aptiko tarakoną

Kuriozinė situacija restorane: indišką prieskonį vilnietė palaikė tarakonu

Moters figūra

Ajurvedos žinios: kaip pagerinti virškinimą?

Aitrioji paprika - tikras skanėstas

Kokius patiekalus gardinti aitriosiomis paprikomis?

Gėrimas

Naktinis ramybės pienas