„Tooobulas grilis“

Visos temos

„Tooobulas grilis“15min inicijuotas projektas apie grilio sezoną – tobulas vietas iškyloms, žygių takus, baidarių trasas, vakarėlių idėjas ir, žinoma, grilinimą. Ieškosime pačių geriausių receptų – nuo šašlykų iki krevečių ir ką grilinti vegetarams.

Grilio šefas
Reklama

Inovacijos pasiekė ir grilio pasaulį: kepsnius galima kepti ir lietui lyjant, ir šalia kepsninės nebūnant

Piknikas, grilis

Ką rinktis griliui: malkas, briketus ar anglį?

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Iš profesionalo lūpų: ką reikia žinoti pirmą kartą stojant prie grilio

Sultinga vištiena

Kaip marinuoti vištieną, kad ji būtų minkšta, o skonis – ypatingas: 5 receptai, kuriuos turite išmėginti

Kokios dešrelės labiausiai tiks dešrainiams?
Reklama

Mėgstantiems dešrainius – sveikesnis pasirinkimas: kokios dešrelės dovanos tobulą rezultatą?

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio

Grilyje kepta vištiena

Didžiausios klaidos ruošiant vištieną: ką daryti, kad ji būtų minkšta ir sultinga?

„Vilniaus paukštyno“ prekės ženklų vadovė Viktorija Junčė
Reklama

Ant marinuotos vištienos produktų pakuočių – svarbi informacija pagal ES sveikos mitybos rekomendacijas

Vilniaus paukštyno gaminiai
Reklama

Lietuvių mėgstami vištienos grilio skoniai: norintiems skaniausio rezultato – išduoda kokių klaidų nedaryti