„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Triu­šiena

Visos temos
Triu­šiena Troškinta triušiena

Triu­šiena – labai liesa, sveika mėsa. Labai tin­kanti vai­kams ir pagy­ve­nu­siems žmo­nėms, nes neturi daug rie­balų, visai neturi cho­les­te­ro­lio, mėsoje nesi­laiko che­mi­nės medžia­gos ir sun­kieji meta­lai. Mėsa pri­mena paukš­tieną, ji yra šviesi, nekieta.

Triušienos mėsainiai su „Buffalo“ padažu

Triušienos mėsainiai su „Buffalo“ padažu: skonis išvers iš koto!

Troškinta Aurimėlio triušiena voveraičių padaže

Rudeniška ir šildanti triušiena voveraičių padaže iš „Aurimėlio virtuvės“

Lietinių blynelių „lazanija“ su malta triušiena

„Aurimėlio virtuvė“: lietinių blynelių „lazanija“ su malta triušiena

Triušienos tinginio balandėliai

„Aurimėlio virtuvė“: triušienos tinginio balandėliai

„Karantino kuchnia“: triušiena vyno, česnakų ir grietinės padaže

„Karantino kuchnia“: triušis vyno, česnakų ir grietinės padaže (tinka ir vištai)

Čeburekai su triušiena ir džiovintais pomidorais

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: čeburekai su triušiena ir džiovintais pomidorais

Triušienos zrazai su šonine

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: triušienos zrazai su šonine

Triušiai

Triušiena ant lietuvių stalo tampa kasdienybe