Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-01-12 13 val.
Prikaistuvis su maistu

Patiekalai iš lęšių: nebrangūs, skanūs, išradingi. 15 receptų

B.Nicholson antienos receptas: klasikiniai prancūziški skoniai pasiekiami ranka

B.Nicholson antienos receptas: klasikiniai prancūziški skoniai pasiekiami ranka

Savaitgalio valgiaraštis

Savaitgalio valgiaraštis: šildančios sriubos ir troškiniai, o desertui – mieliniai kepiniai

Žuvies troškinys

Žuvies troškinys, priminsiantis vasarą: išskirtinumo suteikia vienas ingredientas

Julija Steponavičiūtė ir jos ruoštas avinžirnių ir špinatų karis

„KitchenJulie“ receptas: avinžirnių ir špinatų karis per pusvalandį

Salotos su silke

Kaip skaniai sunaudoti silkės, mėsos ir bulvių likučius: patarimai ir receptai

„Biryani“ troškinys

Ryškių skonių ir aromatų Indijos virtuvė: 20 patiekalų, lengvai pavyksiančių namie

Karšta arbata ir skanėstas

Savaitgalio valgiaraštis: žiemos startas su šildančiais patiekalais

Sotus patiekalas

Savaitgalio valgiaraštis: nuo pusryčių blynų iki troškinių ir naminių kibinų