Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-16 16 val.
Bolivinių balandų ir keptų moliūgų salotos

Patiekalai su bolivine balanda: nuo pusryčių iki vakarienės ar deserto

Perlinių kruopų troškinys

Išbandykite: sotus ir skanus perlinių kruopų, kiaulienos ir baklažanų troškinys

„Stroganov“

Ekspertė – apie befstrogeno kilmę ir kaip jį skaniai paruošti namie

Helovino užkandis

Ilgojo savaitgalio valgiaraštis: nuo lietuviškų iki meksikietiškų skonių

Aštrus troškinys

2 patiekalai iš pupelių: troškinys su slaptu ingredientu ir netgi sausainiai

Avienos troškinys

Ekspertė pataria, kaip paruošti tobulą troškinį: 3 receptai rudeniui

Tinklaraštininkė Evelina ir jos gamintas troškinys

„Itsmevelina“ receptas: švelniai aštrus moliūgų ir žiedinių kopūstų troškinys

„Karantino kuchnia“: vengriškas vištienos troškinys

„Karantino kuchnia“: šildymo sezono belaukiant – vengriškas vištienos troškinys

Pupelių, lapinių kopūstų ir pomidorų troškinys

Kvapnus, sotus ir sušildantis pupelių, lapinių kopūstų ir pomidorų troškinys