Naujienos ankstesnės nei 2022-01-27 18 val.
Vištienos maltinukai

10 nebrangių vištienos patiekalų: deriname su paprastais, sezoniniais produktais

Jautiena su „Béarnaise“ padažu

Ekspertas – apie jautieną: kokia dalis kokiam patiekalui tinka. Receptai

Bolivinių balandų ir keptų moliūgų salotos

Patiekalai su bolivine balanda: nuo pusryčių iki vakarienės ar deserto

Perlinių kruopų troškinys

Išbandykite: sotus ir skanus perlinių kruopų, kiaulienos ir baklažanų troškinys

„Stroganov“

Ekspertė – apie befstrogeno kilmę ir kaip jį skaniai paruošti namie

Helovino užkandis

Ilgojo savaitgalio valgiaraštis: nuo lietuviškų iki meksikietiškų skonių

Aštrus troškinys

2 patiekalai iš pupelių: troškinys su slaptu ingredientu ir netgi sausainiai

Avienos troškinys

Ekspertė pataria, kaip paruošti tobulą troškinį: 3 receptai rudeniui

Tinklaraštininkė Evelina ir jos gamintas troškinys

„Itsmevelina“ receptas: švelniai aštrus moliūgų ir žiedinių kopūstų troškinys