VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+5°
Kaunas
+5°
Klaipėda
+6°
Šiauliai
+5°
Panevėžys
+4°
Alytus
+5°
Mažeikiai
+6°
Utena
+4°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Troškiniai
Visos temos
Naujienos ankstesnės nei 2023-10-02 16 val.
K.Starkienė čili troškinį gardina ypatingu ingredientu: antrą dieną patiekalas bus dar skanesnis
Išsaugota
Valgiaraštis rugsėjo savaitgaliui: tiršti troškiniai ir kvapnūs pyragai
Prenumeratoriams
Išsaugota
Reklama
Brangu valgyti kavinėje? Idėjos pietums biure: perpus pigiau ir daug skaniau
Išsaugota
Perlinių kruopų ir cukinijų troškinys: skanus, nebrangus ir sotus. Verta išbandyti!
Išsaugota
Karališkas guliašas: patarimai, kaip paruošti ypatingą, ir klasikinis receptas
Prenumeratoriams
Išsaugota
Reklama
Tas pats ingredientas – trys skirtingi patiekalai: taupote laiką, pinigus ir… nervus
Išsaugota
Jautienos troškinys iš Biržų: šefė jį tiekia su ypatingu apkepu, bet galima ir paprasčiau
Išsaugota
Išbandykit vieną skaniausių baklažanų patiekalų – sicilietišką troškinį „caponata“
Išsaugota
Cukinijų ir mėsos deriniai: ši daržovė praturtins ir kotletus, ir troškinius. 12 receptų
Prenumeratoriams
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius