Trumas

Visos temos
Trumas Fotolia nuotr./Trumai

Trumas – labai vertingas truminių (Tuberaceae) šeimos grybas ir vienas brangiausių delikatesų. Vaisiakūniai bulvės gumbo formos ir didumo, su juoda gruoblėta luobele. Auga ąžuolynuose, skroblynuose, 10–20 cm gylyje.

Marija Palaikytė-Franchini

Marija Palaikytė-Franchini: „Lapkričio be trumų medžioklės Toskanoje nebeįsivaizduoju“

Giedrė Talmantienė Italijos kaime išbandė trumų medžioklę

Trumų medžioklę Italijoje išbandžiusi Giedrė Talmantienė: „Suprantu tuos, kurie gyvena lėtu ritmu“

Makaronai su šviežiais trumais

„Gurmanės“ receptas: ypatingas, bet greitas patiekalas – makaronai su šviežiais trumais

Parduotuvės „Mažoji Italija“ bendrasavininkas Artūras Katilius
Reklama

Trumus medžiojęs gurmaniško maisto ekspertas pasakoja, kodėl šie grybai kainuoja tūkstančius, ir dalinasi unikaliu receptu

Trumų rinkėjas siras

„Islamo valstybė“ Sirijoje nužudė 15 trumų rinkėjų

Išskirtinis trumų kvapas gerai atpažįstamas

Kur vykti norint pasimėgauti trumais – delikatesu, kuris gali kainuoti neįtikėtinus pinigus

Makaronai su trumais

Pasaulis lėkštėje: gurmaniškas derinys – makaronai su trumais