Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-10-18 17 val.
Abrikosų džemas

Kaip ruošti sveikesnę uogienę? Ekspertės patarimai ir receptai

Verdama uogienė

Ruošiame atsargas iš vasaros vidurio uogų: ypatingi džemai ir kitos gėrybės

Rabarbarų ledai ir pikantiškas čatnis

Rabarbarai – ne tik kepiniams: ruošiame jų atsargas, gaivius pusryčius ar desertą

Rita Karčiauskienė

Pušų kankorėžių ir spyglių uogienes verdanti Rita ieško, kas priimtų jos dovanas

Rita Karčiauskienė

Kaip Rita iš pušų kankorėžių ir spyglių verslą „išvirė“: įkvėpimu tapo lemtinga pažintis su senole

Moliūgų džemas

Aromatingas moliūgų džemas su migdolais

Nida Degutienė ir jos keptos bandelės

Nidos receptas: mielinės bandelės su vanilinės obuolienės įdaru

Obuolienė

Puikioji obuolienė: ir prie blynų, ir prie varškės, ir dovanoms. Patarimai ir pikantiškas receptas

Obuolių džemas

Konservavimo maratonas nesibaigia: skanėstai žiemai su obuoliais