Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-06-25 12 val.
Griliname ne tik mėsą, bet ir desertus

Pasisaldinkime gyvenimą: grilinkime ne tik mėsą, bet ir desertus

Braunis su avietėmis

„Aurimėlio virtuvė“: braunis su avietėmis

Rabarbarų ir braškių sriuba

Gaivinanti, pikantiška rabarbarų ir braškių sriuba, pagardinta imbieru

Lietuviškos daržovės  prekybos tinklus pasiekia iš ūkių, tačiau nukeliavusios ilgą paruošimo kelią

Sezoninės daržovės ir vaisiai ištisus metus: ar jie natūralūs?

Lietiniai su šviežiais kopūstais

Pusryčiams ar vakarienei – 10 vasariškų lietinių idėjų: vietoj mėsos ar sūrio – daržovės ir uogos

Iešmeliai su ananasais

30 patiekalų, vertų išbandyti birželį: nuo šašlykų iki sezoninių pyragų

Trapios tešlos pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Nuostabus kepinys savaitgaliui – trapus pyragas su rabarbarais ir braškėmis

T.Gurskas pataria, kokias uogas rinktis

Agronomas T.Gurskas pataria: kokias uogas auginti, kad visą sezoną būtų derliaus

Baravykai samanose

Grybų ir uogų perdirbėjai dėl karo prarado iki 80 proc. produkcijos