Užkandis

Visos temos
Užkandis Krepšeliai su varške ir lašiša / Shutterstock nuotr.
Užkandis– lengvas maistas tarp valgymų, pavyzdžiui, tarp pusryčių ir pietų arba tarp pietų ir pusryčių. Manoma, kad užkandžiauti labiausiai tinkami riešutai, vaisiai. Lengvais ir greitai pagaminamais užkandžiais (sumuštinukais, suktinukais) dažniausiai vaišinami netikėtai užsukę svečiai. 
Mekskietiški takos

Meksikos dvelksmas: maži tako su vištienos ir avokado įdaru

Amelijos užkandis

Paprasta ir gardu: tinklaraštininkė sako, kad patiks kiekvienai šeimai

Burokėlių užkandis

Tiesiog dingsta nuo stalo: keptų burokėlių ir fetos užkandis

Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė
Reklama

Ką dėti į pikniko krepšį? Du „Ant medinės lentelės“ receptai, kuriuos kartosite kiekvieną vasarą

Vaidos Kurpienės įdaryti agurkai

Varškės kremu įdaryti agurkų laiveliai su mėtomis ir alyvuogėmis

Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru

Prancūziško batono „šulinėliai“ su picos skonio įdaru

Moteris renkasi maistą

Kai užkandžiavimo išvengti nepavyksta: kokie produktai kūnui bus naudingiausi?

Velykiniai vieno kąsnio užkandžiai.
Reklama

Velykiniai vieno kąsnio užkandžiai: ne tik papuoš stalą, bet ir nustebins skoniu net išrankiausius

Balto šokolado triufeliai su sūriu
Reklama

Desertas ir užkandis viename: itin greitai pagaminami balto šokolado triufeliai su sūriu