Naujienos ankstesnės nei 2024-01-22 8 val.
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Nidos Degutienės bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais

Nidos bolivinių balandų užkandis su džiovintom spanguolėm, granatais ir riešutais

„Aurimėlio virtuvės“ kepenėlių paštetas

„Aurimėlio virtuvės“ keptas vištienos kepenėlių paštetas su mangų žele

Kotryna Starkienė, jos ruoštas užkandis

K.Starkienės užkandis Naujų metų šventei sužavės svečius: paruošti paprasta, skonį įsiminsite ilgam

Karšti sumuštiniai su sūriu ir obuoliais

Savaitgalio pusryčiams – kepti sumuštiniai su čederio sūriu ir obuoliais

Burokėlių užtepėlė su silke

Šaltymečio skanumynas: silkės ir burokėlių amplua su baravykų pudra

Kamamberas

Palaimos viršūnė: burnoje tirpstantis kamamberas su česnakine duonele ir slaptu ingredientu

Meksikietiški traškučiai su jautiena

Jūsų savaitgalio vakarėliui – meksikietiški traškučiai su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis

Helovino stalas

Helovino užkandžiai visai šeimai: tik neišsigąskite!