Užpilas

Visos temos

Užpilas  – skystis, gaminamas iš augalų ar jų dalių ir vandens.

Užpilas – ruošiamas iš tų augalų dalių, kurios palyginti lengvai atiduoda savo veikliąsias medžiagas – tai žolė, lapai, žiedai, švieži vaisiai.

Užpilas vartojamas kaip nealkoholinis gėrimas (pvz., arbata, žolelių ir vaisinės arbatos), bet dažniau suprantamas kaip vaistinis preparatas, gaminamas iš vaistinių augalų, skirtas vidiniam ir išoriniam vartojimui.

Bazilikai labai pravers salotų užpilui

Ekspertė – apie tobulo salotų užpilo paslaptis. Receptas, kuriam reiks bazilikų

Saldžialapė kulkšnė

Lietuviškas augalas, vertingesnis net už ženšenį: valo organizmą, lieknina, veikia kaip viagra

Užpilai pagardina maistą

Gardūs padažai salotoms

Kepta žuvis su padažu

Paskutinės minutės idėjos: 5 pagardai keptai žuviai

Užpilams tinka įvairūs produktai

Visa tiesa apie salotų užpilus

Salotas pagardina įvairūs užpilai

Salotų užpilai. Patarimai

Vos iš kelių sudedamųjų dalių paruoštas gardus užpilas atskleis naują salotų skonį.

Kelios idėjos salotų užpilams