Varlių mėsa

Visos temos
Varlių mėsa Varlių mėsa

Varlių mėsa – istorine kulinarine varlių kojelių gimtine jau nuo senų laikų yra laikoma Kinija. Varlių mėsa yra be galo minkšta ir labai sultinga. Mėsos spalva įspūdinga kaip ir pats patiekalas – baltai rožinė (iš dalies primena vištienos mėsos spalvą).

Grilintos varlių šlaunelės

Vasaros hitas, mėgstantiems viską grilinti: ant grilio keptos varlių šlaunelės

Deivydas Zvonkus, Stanislavas Stavickis-Stano

Kulinarinė D.Zvonkaus ir Stano vaikystė: valgė varles, ant kanalizacijos dangčio kepė „midijas“

Kiauliena

Mėsos perdirbimo įmonė priversta laikinai stabdyti veiklą

Pelėsinis sūris

Lietuvoje gyvenantis prancūzas: sūrį mes valgome prieš desertą

Pūsliažuvės paskanavimas gali baigtis ir mirtimi

Mirtinai pavojingi delikatesai