Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varškėčiai

Visos temos
Varškėčiai Varškėčiai / Shutterstock nuotr.

Tai iš varškės ruošiami saldoki blynai, patiekiami su grietine, uogomis, natūraliu jogurtu ar kitais pagardais. Varškėčiai – tai sveikesnė įprastų blynų versija. Gali būti ruošiami ir be miltų.

Varškėčiai su rikota

Varškėčiai su rikota: paprasta paruošti, o skonis pakylės

Julija Vosylė ir jos varškėtukai
Reklama

Julija Vosylė dalijasi trimis pusryčių receptais su pieno produktais – daugiau jų praleisti nesinorės

Aura Bohema, Ilona Juciūtė

Nelaimė Auros šeimoje baigėsi stebuklu: „Medikai sakė – net jei ir išgyvens, tai bus labai blogai“

Varškėčiai su bulvėmis

Varškėčiai, kokių neragavote: vokiečiai stebina savo virtuvės šedevrais

Varškėčiai

Odetos varškėčiai: patiks tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės

Varškėtukai

Citrininiai varškėtukai kaip bučinukai

Purūs varškėčiai

Purūs varškėčiai – skaniausi su uogiene ir grietine

Varškėčiai su manais

Šiokiadienio pavakariams – keptų varškėčių magijos

Vengriški varškėčiai

Vengriški varškėčiai su džiūvėsėlių „marškinėliais“