Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-01-30 9 val.
Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: porų ir lapinių kopūstų sriuba

Daržovių ir kynvos maltiniai

„Miško žvėrių“ receptas: daržovių ir bolivinių balandų maltiniai

Virtuvės šefas Domenico Basile ir jo gaminti siclietiški makaronai su rikota

Palermo šefo Domenico Basile receptas: sicilietiški makaronai su baklažanais ir rikotos sūriu

Cukinijų lakštiniai su anakardžių padažu

„Miško žvėrys“ receptas: cukinijų lakštiniai su anakardžių padažu

Festivalis „Masters of Calm“

Festivalis visai šeimai „Masters of Calm“ kviečia į nuotykį

Vegetariškas „Piemenėlių pyragas“

Sveikiau ir greičiau: vegetariškas „Piemenėlių pyragas“

Tinklaraštininkės ir jų ruoštas indiškas lęšių troškinys

FeedMySister receptas: dalas – indiškas lęšių troškinys su saldžiosiomis bulvėmis

Julija Steponavičiūtė ir jos ruoštas troškinys

Julijos receptas: bolivinių balandų ir juodųjų pupelių troškinys

Keptas įdarytas kalakutas.

Mėsiški ir vegetariški receptai Naujųjų metų stalui