Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-03-04 20 val.
Džiovintos ramunėlės

Antropologė: lietuviai taiko alternatyviąją mediciną, nors apie tai nesusimąsto

Sveika mityba

Prieš metus tapau vegetare: kaip tai pakeitė mano fizinę būklę

Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė

Ieva Zasimauskaitė siūlo receptą Naujųjų metų šventės stalui: baklažanų suktinukai tiks ir veganams

Maisto produktai, kuriuose gausu geležies.

Vegetariškų maisto produktų deriniai, kuriuose gausu geležies

Marius Berenis ir Sigita Grabauskaitė

Su sužadėtine Sigita gaminti mėgstantis Marius Berenis: „Galiu valgyti daug, neina į kūną“

Veganiškas maistas

Pasaulinė veganų diena: veganiška mityba ne tik madinga, bet ir naudinga

Saliamis

Gyvūnų valgymą psichologė Melanie Joy palygino su rasizmu ir seksizmu

Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Burbaitė

Gintarė Gurevičiūtė vegetare tapo būdama 12-os: „Man mėsa – miręs gyvūnas“

Elžbieta Latėnaitė

Vegetarė aktorė Elžbieta Latėnaitė: kodėl vienus gyvūnus mylime, o kitus valgome?