Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-04-07 23 val.
Renata Ničajienė ir jos keptas maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Renata Ničajienė dalijasi šventiniu receptu: maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Velykinis omletas Prancūzijoje

Pasaulis dėl Velykų kraustosi iš proto: įdomiausios ir keisčiausios tradicijos

Griaunamas A. Meškinio tiltas

Prasidėjo Velykų spūstys: kuriuose keliuose jos tikėtinos labiausiai

Virgilija Bečelytė per Velykas pataria jausti saiką

Velykos neturi tapti maisto varžybomis: pataria, kiek galima suvalgyti kiaušinių

Asociatyvi iliustracija

Didžiausi pavojai, tykantys kelyje ir šalia jo per Velykas

Fausta Barisevičienė kalba apie apsinuodijimą

Kad Velykos neapkarstų: 7 praktiniai patarimai, ką daryti apsinuodijus maistu

Šv. Velykų popietė sostinės centre

Velykų savaitgalio orai: nors ir gali tekti išsitraukti skėčius, tačiau lepins maloni šiluma

Margučiai

Kad margučiai būtų ryškiaspalviai: atsakė, kokios spalvos kiaušinius geriau dažyti

Įdaryti kiaušiniai

Velykų stalo klasika – įdaryti kiaušiniai: jums tradicinių ar pikantiškų?