Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2016-03-26 19 val.
Keptas kiaušinis su brokoliu

Virtuvės šefas M.Praškevičius pataria, kaip Velykų stalą paversti ypatingu. Pagerinto majonezo receptas

Velykų dekoracija.

Lengvai įgyvendinamos idėjos Velykų stalo ir namų dekorui

Zita Kelmickaitė

Zitos Kelmickaitės patarimai: be ko neįsivaizduojamas Velykų stalas?

Velykų sūrio pyragas

Saldus Velykų stalas: nauji pyragų receptai

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Velykų skonio egzotika (su šoku ir be jo)

Pardavėjai baimindamiesi aplinkosaugininkų pataisus slepia po prekystaliais.

Pataisai: nevalia rauti ir pardavinėti

Velykinės dekoracijos

Lietuviškų Velykų stalas: nuo senovės iki dabarties

Beatos riešutiniai sausainiai

Ant Beatos Nicholson Velykų stalo puikuosis ir patiekalai iš riešutų

„Renkantis keptuvę ar puodą svarbiausia – kokybiškos medžiagos ir tinkamas svoris“, – sako Linas Samėnas

Virtuvės meistras Linas Samėnas: „Ant šv. Velykų stalo turi būti ir pyragas“