Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-03-27 15 val.
Patiekalų Velykų stalui duetas

Velykų stalui – jautienos vyniotinis ir purus, drėgnas citrininis keksas

Milda Matulaitytė-Feldhausen

M.Matulaitytė-Feldhausen: jums ir vėl trūksta pinigų? Nepragerkite, tai ir turėsite!

Šventinis kepsnys

2 šventiniai mėsos patiekalai Velykoms: kepta antis su figomis ir kiauliena su obuoliais

Tinklaraštininkė Jurgita ir jos keptas pyragas „Paris-Brest“

„Duonos ir žaidimų“ receptas: Velykoms – prancūziškas plikytos tešlos pyragas „Paris-Brest“

Tinklaraštininkė ir jos kepta babka

„O ką skanaus“ receptas: nuostabi velykinė babka su šokoladiniu pistacijų įdaru

Kiaulienos nugarinė, įdaryta džiovintais abrikosais

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: kiaulienos nugarinė, įdaryta džiovintais abrikosais

Kam gabalėlis klius, tas apsilaižys pirštus: šventinis Amelijos šokoladinis tortas su varškės kremu

Kam gabalėlis klius, tas apsilaižys pirštus: šventinis Amelijos šokoladinis tortas su varškės kremu

Pavasariu kvėpuojanti Aistė Velykoms ruošia savo vizitinę kortelę – ramunėlėmis dekoruotą saldų zuikį

Pavasariu kvėpuojanti Aistė Velykoms ruošia savo vizitinę kortelę – ramunėlėmis dekoruotą saldų zuikį

Mantas Jankavičius

Mantas Jankavičius apie kitokias Velykas: „Ačiū Dievui, vienišumo pajausti neteks“