Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-04-04 14 val.
Indrė Vitkūnaitė su meile kepa tortus, keksus ir keksiukus

Po alinusio darbo ir patirtos traumos Indrė su meile kuria desertus: „Kiekvienas tortas man – lyg vaikas“

Evelina Stundžienė

„Karantino kuchnia“: įdomesniam Velykų stalui – škotiški kiaušiniai faršo apvalkale

Natūraliomis priemonėmis marginti kiaušiniai

Dažome kiaušinius natūraliomis priemonėmis: subtilu, greita ir efektinga

Greitas ir paprastas trupininis pyragas

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: trupininis pyragas, kuris papuoš ir Velykų stalą

Tarasovai-virtuveje-antiena

Velykų stalui – Violetos antiena „Confit“ ir kuo pakeisti bulvių košę, kad neaugtų kilogramai

Šventinių patiekalų duetas

Paskutinės minutės duetas šventėms: troškinti jaučio žandai ir pasakiški putėsiai

Liucinos Rimgailės velykinis pistacijų-citrininis keksas

Ypatingas Liucinos Rimgailės skanėstas Velykoms – citrininis pistacijų keksas

Viščiukas

Maisto pasaulio atstovai skatina sąmoningumą: per Velykas svarbu ne tik kiaušinis, bet ir višta

Vaišės namuose

Kaip šventes sutikti lengviau?