Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-04-08 21 val.
Velykų patiekalai

Velykų išvakarėse – žvilgsnis į senuosius papročius ir 3 tradiciniai receptai

Renata Ničajienė ir jos keptas maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Renata Ničajienė dalijasi šventiniu receptu: maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Troškinti raudonieji kopūstai su obuoliais

Troškinti raudonieji kopūstai su obuoliais. Ryškus garnyras tiks ir Velykoms

Bandelės pynutės

Džiaugsmas akims ir gomuriui: dailios mielinės pynutės Velykų stalui

Velykinis pyragas su varške

Mielinis Velykų pyragas iš Rumunijos. Purus, dailus, įdarytas varške patiks visiems

Veršienos kepsnys

Velykų stalui – džiovintomis slyvomis įdaryta veršiena ir dar 7 kepsnių receptai

Nida Degutienė ir jos keptas Velykų pyragas

Nidos receptas: pikantiškas itališkas Velykų pyragas su varške ir špinatais

Kiaušiniai

15 faktų apie kiaušinius: ar rudi – vertingesni, kokio vieno vitamino neturi, kodėl nešvieži plūduriuoja

Veganiški patiekalai

Nori – gali atrasti: veganiškoms Velykoms – virtinukai ir šokoladiniai keksiukai