Veršiena

Visos temos
Veršiena Veršienos troškinys „Osso buco“

Veršiena – tai nuo 2 savaičių iki 3 mėnesių amžiaus veršelių, girdytų iš pradžių tik pienu, o po to jau šertų ir žole, mėsa. Geriausia yra 4 – 8 savaičių amžiaus, vien tik pienu girdytų veršiukų mėsa. Veršiena būna šviesiai rausvos arba rausvos spalvos, šiek tiek rūgštoko kvapo, švelni ir minkšta. Labai jaunų veršelių mėsa būna beveik balta.

Kepenėlės

Skanu kaip pas mamą: švelnios kepenėlės su obuoliais bulvių košės patale

Veršienos kepsnys

Velykų stalui – džiovintomis slyvomis įdaryta veršiena ir dar 7 kepsnių receptai

Veršienos piršteliai

Skanūs ir traškūs maltos veršienos kepsneliai. Girs visi valgytojai!

Stroganovo troškinys

Stroganovo troškinys: patarimai prieš jį gaminant ir klasikinis receptas

Veršienos kepsnys

Ant grilio kepta veršiena: toks didkepsnis – tai skaniausia, ką valgysite šią vasarą

Įdarytas kiaukienos kepsnys

Savaitgalio pietums – 2 puikūs mėsos patiekalai su džiovintomis slyvomis

Traškūs jautienos gabaliukai keptuvėje

3 patiekalai su veršiena bei jautiena: troškinys, iešmeliai ir kepsneliai

Troškinti veršienos maltinukai

„Aurimėlio virtuvė“: troškinti veršienos maltinukai

Avienos troškinys

Ekspertė pataria, kaip paruošti tobulą troškinį: 3 receptai rudeniui