„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kepenėlės

Visos temos
Kepenėlės Viščiukų kepenėlės su obuoliais / Fotolia nuotr.
Kepenėlės– jaučio, kiaulės, veršiuko, vištos, anties ar kt. kepenys buvo ir lieka vienu iš pačių populiariausių produktų nuo senų laikų. Įvairių šalių kulinariniame pavelde išliko nesuskaičiuojama galybė patiekalų su kepenėlėmis receptų. Šio produkto populiarumas neblėsta, nes be puikaus skonio jos dar ir labai vertingos. Jose gausu vitamino A, geležies, vario ir kitų naudingųjų medžiagų, todėl kepenėlės laikomos ne tik delikatesu, bet ir įtraukiamos į sergančių maitinimo racioną



 
Kepenėlių ir bulvių salotos

Senas geras močiutės receptas: sočios kepenėlių salotos

Kepenėlės

Skanu kaip pas mamą: švelnios kepenėlės su obuoliais bulvių košės patale

„Aurimėlio virtuvės“ kepenėlių paštetas

„Aurimėlio virtuvės“ keptas vištienos kepenėlių paštetas su mangų žele

Nuovargis

Ką valgyti, esant geležies trūkumui?

Troškintos kepenėlės

Vakarienė žiemiškai: vištienos kepenėlės salstelėjusių svogūnų ir grietinėlės padaže

Kepenėlių blyneliai

Nostalgiškos virtuvės palikimas: blyneliai, kuriems sunkiai atsispirs kepenėlių gurmanai

Paštetas

Pratęskite šventę – pasakiškas vištų kepenėlių ir džiovintų baravykų paštetas

Viščiukų kepenėlės su obuoliais

Šis patiekalas įtikins, kokios skanios vištų kepenėlės: itin dera su obuoliais