„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vilius Tarasovas

Visos temos
Vilius Tarasovas Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vilius Tarasovas

Vilius Tarasovas (1979 m. gegužės 17 d.) - dainininkas, buvęs pop grupės B'Avarija narys, 2007 m. pradėjęs solo karjerą. Debiutinis atlikėjo albumas „Aš“, išleistas balandžio mėnesį. Atlikėjo stilius – pop, r&b. 2009 m. su kūriniu „Aš tavim tikiu“  dalyvavo nacionalinėje atrankoje į Euroviziją „Dainų daina“. Užėmė 10-ą vietą. Daininkas yra susituokęs su dainininke Violeta Riaubiškyte-Tarasoviene.

Vilius Tarasovas ir Violeta Tarasovienė

Tarasovai grįžo iš Amerikos: parvežti „laimikiai“, vienas nemalonumas ir kodėl vadina gyvenimo kelione

Violeta Tarasova ir Vilius Tarasovas

Violetos Tarasovienės 50-mečio proga – įspūdinga vyro Viliaus dovana: išleido 50 tūkstančių eurų

Violeta ir Vilius Tarasovai

Violeta ir Vilius Tarasovai iškėlė griausmingą vakarėlį – sujungė dvi progas: paviešino romantišką šokį

Violeta ir Vilius Tarasovai

Violetai Tarasovienei – 50-imt: prabangi vyro dovana ir kodėl dainuoja ten, kur atsisako kiti

Arūnas Valinskas, Mindaugas Puidokas, Aistė Pilvelytė

Valinskas – apie Pilvelytės sąjungą su Puidoku: „Jei aš neteisus, tegul jis paduoda mane į teismą“

Ledų šventė Kėdainiuose

Kėdainiuose – kontroversiškai vertinama Ledų šventė: ant scenos – Tarasovai, Mia, šėlo ir „Sel“

Vilius ir Violeta Tarasovai

Vilius ir Violeta Tarasovai parduoda 6 metus mylėtą visureigį „Volvo“: įvardijo kainą ir žada dovanų

Violeta ir Vilius Tarasovai, Žilvinas Žvagulis

Vilius ir Violeta Tarasovai – apie kritiką dėl stiliaus ir ginčus: „Į sceną tenka lipti ir susipykus“

Vilius Tarasovas, Violeta Tarasovienė, Ignas Vėgėlė, Deivydas Zvonkus

V.Tarasovas švenčia 45-ąjį gimtadienį: apie geismą Violetai, Zvonkaus humorą ir ryšį su Vėgėle