„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vilniaus universitetas (VU)

Visos temos
Vilniaus universitetas (VU) Vilniaus universitetas (VU)

Vilniaus universitetas (VU) – įkurtas 1579 m. Populiariausias ir seniausias universitetas Lietuvoje, vienas seniausių Rytų Europoje. Universitetui priklauso Vilniaus Šv. Jonų bažnyčia. Dėl savo istorijos ir architektūros labai populiarus tarp turistų.

Dr.Leonas_Nekras╠īas__1920x1080

Dr. Leono Nekrašo paskaita „Gyvenimas padalintame kraštovaizdyje: aplinka, iššūkiai ir nuotykiai ties demarkacine linija tarpukariu“.

Mantvydas Juozapavičius

Mirusio sūnaus atminimui: Juozapavičių šeima skyrė 1,3 mln. eurų Vilniaus universitetui

Vytenis Šumskas

„TikTok“ populiarus matematikos dėstytojas: apie slaptą misiją, kačiuką ir disertaciją

Luca Gili

Tyrėjas dr.Luca Gili: „Man patinka, kad graikai, ypač Platonas ir Aristotelis, taip tiesmukai siekia tiesos ir išminties“

Vilniaus universitetas

Lietuvos mokslininkai kuria „ankstyvojo perspėjimo sistemą“: leistų identifikuoti žmones, linkusius į savižudybę

Joninės. Bernardas Razgus (pirmas iš kairės) su Svetlana Apolenis-Korytova ir Petru Ruliu.

Žemaitis Bernardas Razgus iš Buriatijos: „Mano mokiniai kalba taip, kaip aš“

„Smegenų pelytės“

Lietuvių mokslininkai, pritaikę inovatyvų metodą, pirmą kartą Lietuvoje diagnozavo retą ligą

Profesorius dr. Arūnas Emeljanovas

Savo pavyzdžiu sveiką gyvenimo būdą propaguojantis profesorius net į konferencijas vežasi sportbačius

Elena-Pranckenaite_1920x1080

Elenos Pranckėnaitės paskaita „Ežerų gyvenvietės Lietuvoje ir ne tik: kitoks gyvenimas priešistorėje“