Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Virtiniai

Visos temos
Virtiniai Fotolia nuotr./Virtinukai su rikota ir šalavijų padažu

Virtiniai  – tradicinis Rytų Europos šalių (Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Lenkijos, Lietuvos) patiekalas. Panašūs į koldūnus ir raviolius.

Virtiniai su varške ir uogomis

Nusikelkime į vaikystę: virtiniai su varškės ir uogų įdaru

Bulvių virtinukai

Bulvių virtinukai su sūrio padažu ir rozmarinais: primins vaikystę

Šparagų ir rikotos ravioliai

Sezoninis skanėstas, kurį turite išmėginti: šparagų ir rikotos ravioliai

Darija Bertašienė

Nostalgiški močiutės Darijos virtinukai su baravykais: tobulas Kūčių patiekalas

Virtinių lipdymas

Skanūs ir nebrangūs virtinukai su bulvių įdaru. Gaminkit daugiau ir šaldykit!

Virtinukai su mėlynėmis

Verdame šaltanosius: 5 patarimai, kad tikrai pavyktų, ir klasikinis receptas

Veganiški patiekalai

Nori – gali atrasti: veganiškoms Velykoms – virtinukai ir šokoladiniai keksiukai

Bulviniai blyneliai

Sniego jaukiamam, bet šventiškam savaitgaliui – 3 nostalgiški lietuviški patiekalai

Virtinukai su bulvių-moliūgų įdaru

Paskutiniam sausio savaitgaliui – virtinių ir koldūnų šou: net 20 receptų