Naujienos ankstesnės nei 2024-02-01 16 val.
„Čičinsko“ kepsnys, patiektas „siauruko“ depe

Čičinsko kepsnys – aukštaitiškos virtuvės pasidžiavimas, kuriam atsispirti neįmanoma

Saldžiųjų bulvių sriuba

Pavakario viešnia virtuvėje: sušildanti ir energijos pripildanti trinta žirnių sriuba

A.Laužikienės knyga

Į A.Laužikienės knygą sugulė gastronominis Molėtų krašto paveldas, tarp jų – ir 103 metų signataro dukters iš JAV receptas

H.Vaitiekūno receptas

Apie slaptą H.Vaitiekūno mišrainės ingredientą, be kurio neapsieina nė viena kasdienybės šventė

Kava

Gidė ir istorikė A.Laužikienė apie juodą ir „pavojingą“ gėrimą, kurį jau XVIII a. vilniečiai ragavo

Mieliniai paukšteliai

Trijų Karalių palydai A.Laužikienė siūlo išsikepti mielinių paukštelių

Ispaniškos spurgos su padažu

Nuo šaltymečio vaduojančios ir šildančios ispaniškos spurgos „Churros“

Virtuvės interjeras

Virtuvę ar tualetą bute perkeliame į kitą vietą: ką svarbu žinoti?

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai