„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2024-05-28 10 val.
Bananų žievelių miltai

Netikėtas bananų žievių panaudojimas virtuvėje: išbandžiusieji negalėjo patikėti

Vilniaus restoranų šefai semiasi meistriškumo paslapčių iš patyrusių kolegų

Tarp pasaulinių gastronomijos žvaigždžių – ir lietuviai: ar jų bus ir daugiau?

Griežčių blynai

Alvidos žemaitiški blynai iš nepelnytai pamirštos lietuviškos daržovės

Viktorija Siegel laidoje „Virtuvės istorijos“

V.Siegel – apie patirtį dirbant turguje ir mitybą: sveikatos problemos privertė keisti įpročius

Aurimas Glazauskas

Garsiausių virtuvės šefų pamokas gavęs Aurimas: „Mėgau valgyti, o ne gaminti“

Virtuvė

Ekspertė patarė, kaip įsirengti svajonių virtuvę mažoje erdvėje: auksinės taisyklės ir dažniausios klaidos

Sušilus orams į gamtą vilioja iškylų pintinė

Kosminio gardumo sumuštiniai tiks ir saulėtai iškylai, ir užkandžiams namuose

Žiedinių kopūstų salotos

Traškios ir nekaltos žiedinių kopūstų salotos neapvils kalorijas skaičiuojančiųjų

Ant grilio kepamos dorados

Norite siųsti ant grilio upėtakį? Šie patarimai pravers