Naujienos ankstesnės nei 2024-08-06 10 val.
Česnakinis sviestas

Idėja, galinti išgelbėti ir pusryčius, ir grilio patiekalus: kaip paruošti česnakinį sviestą

Varškėčiai su bulvėmis

Varškėčiai, kokių neragavote: vokiečiai stebina savo virtuvės šedevrais

Ispaniškos bulvės

Ispaniškos keptos bulvės su ypatinguoju padažu

Mėtų arbata

Maroko atostogomis alsuojantys patiekalai, kuriuos itin tinka išbandyti vasarą

Virtuvė po atnaujinimo (kairėje) ir prieš atnaujinimą

Nauja virtuvė vos per mėnesį: Ieva pasidalino savo sprendimu

D.Praspaliauskas

Virtuvės šefas D.Praspaliauskas atskleidė, kodėl kai kuriose šalyse vengia viešbučių

Mikrobangų krosnelė

Efektyvūs mikrobangų krosnelės valymo triukai: šveisti nereikės

Bananų žievelių miltai

Netikėtas bananų žievių panaudojimas virtuvėje: išbandžiusieji negalėjo patikėti

Vilniaus restoranų šefai semiasi meistriškumo paslapčių iš patyrusių kolegų

Tarp pasaulinių gastronomijos žvaigždžių – ir lietuviai: ar jų bus ir daugiau?