Viskis

Visos temos
Viskis Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Viskio taurės

Viskis – stiprus alkoholinis gėrimas, gaunamas distiliuojant fermentuotą grūdų salyklą, paskui gautą skystį brandinant statinėse.

Skiriamas škotiškas, airiškas, amerikietiškas, kanadietiškas viskis.

REUTERS-Scanpix nuotr.

Aukščiausios kokybės viskio pardavimai aukcionuose per metus sumenko 7 proc.

Škotiškas viskis

Ne viskas Didžiojoje Britanijoje blogai – viskio gamyba ir eksportas suklestėjo. Kodėl?

Šarūnė Bereikienė su draugėmis kuria nealkoholinius kokteilius

Būdama nėščia Šarūnė ėmė kurti nealkoholinius kokteilius: mitas, kad jie neskanūs

policija-issiaiskino-kas-is-parduotuviu-voge-viski

Policija išsiaiškino, kas iš parduotuvių vogė viskį

Bylos įkalčiai

Šiaulių policija pričiupo serijinį viskio vagį

Viskio statinės

Molekulinis viskis ir brandinimas vos per vieną naktį – viskio industrijos ateitis?

Daugelis įsivaizduoja, kad retai vartodami alkoholį mažiau žaloja savo organizmą

Škotiško viskio eksportas pernai – kukliausias per dešimtmetį

1875 m. kilusio "viskio gaisro" iliustracija to meto laikraštyje

Keistas pasaulis: 1875 m. viskio gamykloje kilo gaisras ir mirė 13 žmonių – visi apsinuodijo alkoholiu

Škotija

Kaip niūrioje ir drėgnoje Škotijoje gimė viskis ir atnešė milijardus pelno