„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vištiena

Visos temos
Vištiena Keptas viščiukas

Vištiena – vištos mėsa. Vištienoje yra daug baltymų – iki 10 proc. daugiau nei kiaulienoje – ir mažai riebalų – net iki 40 proc. mažiau negu kiaulienoje. Vištiena turi daugiau raumeninio audinio (baltymų), žmogaus organizmui būtinų nepakeičiamų aminorūgščių. Aminorūgščių kiekiu vištiena prilygsta jautienai.

Odetos kataloniška vištiena

Kataloniška Odetos vištiena: šeima tikrai padėkos

Vištiena su sūriu ir kumpiu
Reklama

Sutaupykite su „Lidl“ ir išbandykite rudeniškus patiekalus už itin mažą kainą

Vakarienė, kvepianti citrina

Idėja vakarienei: keptas viščiukas su citrina ir žaliųjų citrinų pyragas

Vištienos blauzdelės

3 receptai vieno indo vakarienei: viščiukų blauzdelės su skirtingais pagardais

Ramenai

Ką žinote apie klasikinius vištienos ramenus?

Kesadilijos

Kesadalijos su vištiena – meksikietiškų skonių mėgėjams

Vištiena su slyvomis

Gurmanams: orkaitėje keptas viščiukas su slyvomis

Patiekalai su obuoliais

4 nebrangūs patiekalai su obuoliais: ir pietums, ir desertui

Odetos vištienos kepsniai su marinuotais agurkėliais

Odetos vištienos kepsniai su marinuotais agurkėliais: sultingi ir kvapnūs!