Vištiena

Visos temos
Vištiena Keptas viščiukas

Vištiena – vištos mėsa. Vištienoje yra daug baltymų – iki 10 proc. daugiau nei kiaulienoje – ir mažai riebalų – net iki 40 proc. mažiau negu kiaulienoje. Vištiena turi daugiau raumeninio audinio (baltymų), žmogaus organizmui būtinų nepakeičiamų aminorūgščių. Aminorūgščių kiekiu vištiena prilygsta jautienai.

Ryžių rutuliukai su paukštiena

Ryžių rutuliukai su paukštiena

Vištienos kepenėlių paštetas

Vištų kepenėlių paštetas: ir kasdienai, ir šventėms

Vištienos sriuba „Tom Kha Gai“

Vištienos sriuba „Tom Kha Gai“ – egzotiškas nuotykis

Mekskietiški takos

Meksikos dvelksmas: maži tako su vištienos ir avokado įdaru

Odetos kataloniška vištiena

Kataloniška Odetos vištiena: šeima tikrai padėkos

Vištiena su sūriu ir kumpiu
Reklama

Sutaupykite su „Lidl“ ir išbandykite rudeniškus patiekalus už itin mažą kainą

Vakarienė, kvepianti citrina

Idėja vakarienei: keptas viščiukas su citrina ir žaliųjų citrinų pyragas

Vištienos blauzdelės

3 receptai vieno indo vakarienei: viščiukų blauzdelės su skirtingais pagardais

Ramenai

Ką žinote apie klasikinius vištienos ramenus?