Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-10-06 10 val.
Tonnara di Scopello

Penki tūkstančiai žodžių Sicilijai: kelionės pradžia, dedikuota itališkam svetingumui ir istorijai

Pinot Noir vynuogės ir vynas

Kaprizingosios vynuogės Pinot Noir: kodėl žinovai vyną iš jų šlovina, mažiau išmanantieji – šnairuoja?

Kamščiai / 123rf.com nuotr.

Vynas, kurio istorija siekia Romos imperatorių laikus

Rankomis nuimamas derlius

Saulės saloje Sicilijoje bręsta išskirtiniai skoniai

Virtuvės šefas Martynas Praškevičius

Martynas Praškevičius: „Natūralumas šiandien madingas ir virtuvėje, ir vyno ūkiuose“

Vyndarystė

Šalys – vyndarystės pradininkės: kokiu vynu jos garsėja šiandien?

Braškės

Stalo etiketas: kaip valgyti vaisius ir daržoves

Špinatai

Vaisių bei daržovių supergalios – jų spalvose