Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-03-11 21 val.
Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: velniška vištiena iš Šri Lankos

Vytaras Radzevičius ir jo virta sriuba

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Tom Yam sriuba su krevetėmis

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas lipnių ryžių ir mango desertas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: lipnių ryžių ir mango desertas iš Tailando

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas krevečių saganaki iš Graikijos

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: krevečių saganaki iš Graikijos

Violeta Baublienė su vyru Artūru, Saugirdas Vaitulionis, Dovilė FIlmanavičiūtė, Vytaras Radzevičius, Laisvė Radzevičienė

Gurmaniškas nuotykis Trakuose pritraukė būrį garsenybių: degustacijoje – lietuviškos virtuvės variacijos

Vytaro Radzevičiaus gaminta šakšuka pagal šefo Shaulio Beno Adereto receptą

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: šakšuka iš Tel Avivo

Vytaras Radzevičius ir jo keptas vyšnių keksas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai”: vyšnių keksas su keliais patarimais

Vytaras Radzevičius ir jo keptas Kijevo kotletas su priedais

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Kijevo kotletai

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: žuvis, druskos tešla, kepsninės daržovės ir tailandietiškas padažas